KLIK UTK BESARKAN


YB Ust Nasharudin Mat Isa menerima sumbangan tabung Kompaks sambil diperhatikan
oleh YAB Tan Sri Khalid Ibrahim.
Foto penuh oleh Sdr Azwa di sini.

7 Novermber 2010 : Jawatankuasa Komplek PAS Kuala Selangor hari ini telah berjaya mengutip sejumlah RM6610.45 dalam satu siri ceramah perdana isu semasa sempena rayuan sumbangan terhadap tabung Kompleks tersebut.

Ceramah perdana yang dijayakan oleh YAB Tan Sri Khalid Ibrahim, Menteri Besar Selangor dan YB Ustaz Nasharudin Mat Isa telah berjaya menarik kehadiran penduduk setempat yang ingin mendengar penjelasan isu semasa terkini sekaligus menarik minat penyumbang yang terdiri dari badan korporat, cawangan-cawangan tempatan dan juga individu perseorangan yang hadir untuk menyumbang.

Dalam ceramah tersebut, YAB Tan Sri Khalid Ibrahim banyak menjelaskan isu semasa yang berlaku di dalam kerajaan negeri. Dengan prinsip mudah 'harta-harta negeri mesti kembali kepada rakyat', kerajaan negeri Selangor menerima pujian daripada Ketua Audit Negara di atas kecermelangan pengurusan kewangan kerajaan negeri.

YB Ust Nasharuddin Mat Isa juga ada menyebut jika PAS berjaya merampas Putrajaya sekalipun, PAS program derma tetap akan diteruskan kerana ianya memupuk pengorbanan dikalangan ahli PAS itu sendiri.

Pihak Jawatankuasa Kompaks mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua penyumbang dan semua yang terlibat dalam menjayakan program kali ini.


0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular