KLIK UTK BESARKAN


Sesi fotografi bersama Pengarah Jabatan Amal Malaysia Selangor. Turut bersama ialah mantan Ketua Pemuda, Sdr Sazali Turiman dan mantan Timbalan Ketua Pemuda iaitu Sdr Rosham Muhammad.

3 April 2011. Satu majlis pelancaran Jabatan Amal Zon 3, Jeram telah berjaya disempurnakan di Balai Masyarakat, Saujana Utama. Pelancaran ini di sempurnakan oleh Tn Hj Aszmi Anuar, Pengarah Jabatan Amal Selangor. Zon 3, Jeram tediri dari kawasan perumahan Puncak Alam dan Saujana Utama yang mempunyai 8 cawangan PAS. Dalam ucapan Tn Hj Aszmi, beliau menekan peri pentingnya usaha kebajikan yang dijalankan oleh Jabatan Amal yang memberi impak yang besar kepada konsep memasyarakatkan PAS. Beliau juga menerangkan Misi, visi dan aktiviti yang dijalan oleh Jabatan Amal.

Majlis dihadiri oleh lebih 50 orang ahli Jabatan Amal dan juga diserikan ucapan oleh Sdr Mohd Fadzli Abdul Jabar, Ketua Jabatan Amal Zon 3 dan Sdr Mohd Azham Abdul Rahim, Ketua Pemuda PAS Kawasan Kuala Selangor.

Sebagai simbolik, Sdr Mohd Fadzli Abdul Jabar telah menyampaikan borang baru ahli unit amal kepda Tn Hj Aszmi Anuar dan dibalas dengan menyarung bere/topi Jabatan Amal kepada ketua Jabatan Amal Zon 3, Jeram.

Laporan oleh Penerangan DPPKS.

0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular