KLIK UTK BESARKAN
BESTARI JAYA, Kuala Selangor. Sempena Tahun Baru Cina tahun baru-baru ini, Ahli Parlimen Kuala Selangor, YB Dr Dzulkefly Ahmad meluang masa mengunjungi penduduk-penduduk Tionghua di sekitar Bestari Jaya.

YB menyatuni sebanyak lebih kurang 40 buah rumah di sekitar bandar Besatri Jaya. Beliau ditemani oleh En Kik Meng Tan yang merupakan Pengerusi DAP Bestari Jaya, En Danny selaku Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) dan Mohd Noh Huzir iaitu Ketua Lajnah Kebajikan dan Kemasyrakatan Pas Kuala Selangor Huzir serta rombongannya.

Sambil mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Cina dan berahmahmesra dengan penduduk, YB juga tidak ketinggalan memberi angpow dan kuih muih kepada penduduk sekitarnya.

Menurut En Mohd Maskor Tumiran, Pegawai Khas Pejabat Ahli Parlimen Kuala Selangor, kesemua penduduk yang dikunjungi oleh pihak YB menyatakan kegembiraan kerana dapat bertemu YB Dr Dzul secara berdepan dan ada yang menyatakan beberapa masalah yang boleh disemak kembali untuk penambaikan.

0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular