KLIK UTK BESARKAN

Lihat album penuh di sini.

Assam Jawa, Kuala Selangor. 30 Dis 2011. PAS Sri Cahaya telah melancarkan Bilik Gerakan bagi JPrU (UPU) Kg. Assam Jawa. BilikGerakan tersebut telah dirasmikan oleh YB Dr. Dzulkefly Ahmad AJK Kerja PAS Pusat merangkap AhliParlimen P096 Kuala Selangor. Antara jemputan yang hadir pada majlis perasmian pada malam tersebut ialah YDP PAS Kaw.Kuala Selangor Tuan Haji Rashid b. MohdKassim, TYDP Ir. Abd.Ghani merangkap pengarah pilihanraya Kaw. Kuala Selangor, Ketua Kampung Assam Jawa (tuanrumah), Penghulu Mukim Api-api/Ijok, Ketua Kg. Pasir Tuntung, Nazir-nazir masjid, Ahli Majlis dan ahli-ahli serta penyokong-penyokong PAS. Kehadiran para penyokong PAS amat mengalakkan. Majlis ini juga diserikan dengan pertunjukanSilat yang dibimbing oleh En.Zul. Selain itu sedikit jamuan BBQ disediakan oleh pengajur untuk tetamu yang hadir.

Kedudukan bilik gerakan ini yang strategik,iaitu dijalan utama laluan 5, Klang - TelukIntan, bersebelah Kedai Makan Ramli di Pekan Assam Jawa. Diharapkan ianya dapat berfungsi semaksima mungkin untukkejayaanPakatan Rakyat di Kg. Assam Jawa khususnya dan di Parlimen Kuala Selangor dan DUN Bukit Malawati Amnya. Kemuncak kepada kejayaan ini ialahIslam dapat didaulatkan dan kezaliman dapat diruntuhkan.

Akhirnya, pihak PAS Caw Sri Cahaya mengucapkan jutaan terimakasih kepadaKetua Kg Assam Jawa yang memberi laluan kepada PAS cawangan mengerakkan jenterapilihanraya di kedaibeliau. Begitu juga PAS cawangan mengucap jutaanterimakasih kepada semua tetamu dan penyokong yang hadir. Kepada para petugas didoakan segala usaha tuan/puan diberkati dan dirahmati Allah SWT. Segala kelemahan, pihak penganjur mengucapkan jutaan kemaafan.


0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular