KLIK UTK BESARKAN
Y.B. Tuan Dr Ahmad Yunus bin Hairi, ADUN Sijangkang juga turut bersama dalam majlis perletakan papan tanda. Lihat album penuh di sini.

JERAM. Kuala Selangor. Pusat Khidmat Masyarakat (PKM) DUN Jeram amat perihatin tentang aktiviti-aktiviti kemasyarakatan dan tanggungjawab sosial kepada masyarakat DUN Jeram. Oleh yang demikian PKM bersama Jabatan Unit Amal telah turun padang bagi membantu meringankan kepayahan para penduduk setempat.

Baru-baru ini, program gotong royong bersama dalam membantu membina sebuah tandas dan dua buah perhentian bas mini telah diadakan. Tandas dan bilik mandi telah dibina di salah sebuah penduduk miskin Kampung Bukit Cerakah manakala Perhentian Bas mini telah dibuat di Kampung Bukit Hijau dan Kampung Bukit Kerayong.

Pengarah PKM Jeram merangkap YDP PAS Kawasan, Tuan Hj Rashid Kassim berkata kombinasi antara khidmat yang diberikan oleh PKM serta Jabatan Amal, DPPKS amat digalakkan dan bukannya hanya dapat memberi sumbangan sosial kepada masyarakat bahkan merapatkan hubungan antara anak-anak muda bersama pemimpin setempat.

.

1 comments
  1. Unknown 24 Ogos 2016 pada 9:39 PTG  

    DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular