KLIK UTK BESARKAN
Y.B. Tuan Dr Ahmad Yunus bin Hairi, ADUN Sijangkang juga turut bersama dalam majlis perletakan papan tanda. Lihat album penuh di sini.

JERAM. Kuala Selangor. Pusat Khidmat Masyarakat (PKM) DUN Jeram amat perihatin tentang aktiviti-aktiviti kemasyarakatan dan tanggungjawab sosial kepada masyarakat DUN Jeram. Oleh yang demikian PKM bersama Jabatan Unit Amal telah turun padang bagi membantu meringankan kepayahan para penduduk setempat.

Baru-baru ini, program gotong royong bersama dalam membantu membina sebuah tandas dan dua buah perhentian bas mini telah diadakan. Tandas dan bilik mandi telah dibina di salah sebuah penduduk miskin Kampung Bukit Cerakah manakala Perhentian Bas mini telah dibuat di Kampung Bukit Hijau dan Kampung Bukit Kerayong.

Pengarah PKM Jeram merangkap YDP PAS Kawasan, Tuan Hj Rashid Kassim berkata kombinasi antara khidmat yang diberikan oleh PKM serta Jabatan Amal, DPPKS amat digalakkan dan bukannya hanya dapat memberi sumbangan sosial kepada masyarakat bahkan merapatkan hubungan antara anak-anak muda bersama pemimpin setempat.

.

0 comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular